Let op! Geld lenen kost geld.

ALFAM en haar merken

We bieden onze leningen en kredieten aan via de merken Alpha Credit Nederland, Credivance, DEFAM en GreenLoans. Met deze merken komen we tegemoet aan de verschillende klantbehoeftes die we zien in de markt. Onze samenwerkingspartners zijn professionele tussenpersonen en hypotheekadviseurs. Zij geven een verantwoord advies aan de klant. Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van de aanvraag.

Alpha Credit Nederland: specialist in autofinancieringen

Alpha Credit Nederland is business partner van autodealers en automotive tussenpersonen en biedt Financial Lease en Consumptief Krediet. De dealer verkoopt een passend krediet aan de klant. Alpha Credit zorgt ervoor dat achter de schermen alles perfect geregeld is. Wilt u meer weten over Alpha Credit Nederland? Ga naar de website.

Credivance: vanaf 01 oktober via DEFAM

ALFAM bundelt vanaf 1 oktober 2017 de krachten van haar merken Credivance en DEFAM. Vereenvoudiging van processen, technische ontwikkelingen in de markt en de wens om via één merk de markt te bedienen zijn redenen voor deze strategische keuze.

‘Verantwoorde keuze voor u en uw klant’
Vanaf 1 oktober is DEFAM beschikbaar voor de hypotheek gerelateerde markt, zo kan zowel de huizenmarkt, de automarkt en de oversluitmarkt worden bediend.

DEFAM: verantwoorde leningen voor particulieren

DEFAM is business partner van kredietbemiddelaars en assurantie tussenpersonen. Deze partners hebben de juiste vergunningen en voldoen aan de financiële wet- en regelgeving. Samen met hen verstrekt DEFAM verantwoorde leningen en kredieten aan consumenten. Wilt u meer weten over DEFAM? Ga naar de website.

GreenLoans: groene leningen voor huiseigenaren

GreenLoans biedt Consumptief Krediet voor huiseigenaren die duurzaam willen investeren in en om de woning. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk financieren. De leningen zijn rechtstreeks af te sluiten via de website of de klantenservice. Wilt u meer weten over GreenLoans? Ga naar de website.