Let op! Geld lenen kost geld.

Over ALFAM

We zijn één van de grootste kredietverstrekkers in Nederland

ALFAM Consumer Credit is een 100% dochter van ABN AMRO. In ruim dertig jaar zijn we uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse bedrijven die leningen verstrekken aan particulieren.
We bieden onze leningen aan via de merken: Alpha Credit NederlandDEFAM en GreenLoans. Onze missie is klanten te helpen hun dromen waar te maken door ze verantwoord geld te lenen.

Via deskundige partijen bieden we consumptief krediet en financial lease aan

Elk merk werkt samen met betrouwbare partners. Zij geven de klant een gedegen financieel advies. Wij zorgen voor verantwoorde leningen en kredieten en perfecte dienstverlening achter de schermen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij de klanten van onze vier merken optimaal van dienst zijn.

We zijn specialist in verantwoord lenen

We onderscheiden ons in de markt door onze verantwoorde manier van werken. We voldoen aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteren strenge acceptatiecriteria om overcreditering te voorkomen. We selecteren onze samenwerkingspartners met zorg. Zij delen onze visie op verantwoord lenen. En uiteraard hebben zij de juiste vergunningen om financieel advies te mogen geven. Bovendien organiseren we regelmatig kennissessies over verantwoord lenen voor hen.

Verant­woord lenen!

Wij werken aan een gezonde leenmarkt

Een gezonde leenmarkt is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom houden we ons aan alle wet- en regelgeving die de AFM heeft opgesteld. En zijn we gesprekspartner voor partijen als de AFM

Lees meer over onze bedrijfsvoering.