Let op! Geld lenen kost geld.

Verantwoord lenen

ALFAM is specialist in verantwoord lenen. Dit betekent vanzelfsprekend dat we er zelf alles aan doen om verantwoord geld uit te lenen. Maar we doen meer. We inspireren onze partners. En we zetten ons in voor verantwoorde keuzes van onze klanten.

We delen onze kennis graag met onze partners

Onze partners zetten zich de hele dag in voor hun klanten. Het is voor hen erg prettig als ze op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van actuele financiële informatie. We voorzien onze partners graag van actuele kennis. Daarom organiseren we regelmatig interessante kennissessies. 

Heldere teksten. Dát is verantwoord

ALFAM is specialist in verantwoord lenen. Dat dragen we iedere dag opnieuw actief uit. Naar de consument. Maar ook naar onze partners. Dat doen we onder andere door te kiezen voor heldere teksten op onze websites en in onze brochures. Deze heldere schrijfstijl – voor de kenners: taalniveau B1 – zorgt ervoor dat de consument onze teksten kan begrijpen en zich goed kan informeren over onze leningen.

Social Media

We zetten Social Media in om kennis te delen met onze partners. Per merk hebben we een eigen Facebookpagina en Twitteraccount met acties, nuttige informatie, updates over onze activiteiten en nieuwsbrieven. U kunt ons ook volgen, u vindt de links naar onze accounts onderaan deze website.