Verschillende klanten, verschillende merken

‘Voor iedere klantwens een passende financiële oplossing.’

Via de merken Alpha Credit Nederland (ACN), DEFAM en GreenLoans bieden wij leningen voor verschillende klantwensen. Denk aan financial lease voor een bedrijfswagen, een persoonlijke lening voor een nieuwe auto of een groene lening voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor de realisatie van iedere klantwens werken wij samen met financieel adviseurs. Deze adviseurs hebben een vergunning van de AFM en voorzien iedere klant van een persoonlijk advies op maat.

ACN: financial lease

Biedt financial lease. ALFAM is business partner van autodealers en automotive tussenpersonen: zij voorzien de zakelijke klant van passend financieel advies, waarbij wij zorgen voor een vlotte en zorgvuldige afhandeling van de aanvraag.

DEFAM: consumptief krediet

Verantwoord lenen doet u bij DEFAM. Voor DEFAM werken wij samen met assurantietussenpersonen, financieel adviseurs en kredietbemiddelaars: zij voorzien iedere particuliere klant van passend advies. Ook voor deze groep verzorgt ALFAM de administratieve en financiële afhandeling van iedere lening.

GreenLoans: groene leningen

Lenen voor duurzame doelen: dát is GreenLoans. Via GreenLoans bieden wij leningen aan een groeiende groep huiseigenaren met een moderne, bewuste levenshouding. GreenLoans is een van de eerste Nederlandse merken die een maatschappelijk verantwoorde groene lening mogelijk maakt. En dat tegen één van de meest aantrekkelijke rentetarieven in de markt.

Credivance

Op 1 oktober 2017 hebben wij de krachten van Credivance en DEFAM gebundeld: hierdoor zijn processen vereenvoudigd en is invulling gegeven aan (technische) ontwikkelingen in de markt. DEFAM is beschikbaar voor de hypotheekgerelateerde markt en kan de huizenmarkt, de automarkt en de oversluitmarkt bedienen.