Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Verschillende klanten, verschillende merken

‘Voor iedere klantwens een passende financiële oplossing.’

Via de merken Defam en GreenLoans bieden wij leningen voor verschillende klantwensen. Denk aan een persoonlijke lening voor een nieuwe auto of een groene lening voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor de realisatie van iedere klantwens werken wij samen met financiële tussenpersonen. Deze tussenpersonen  hebben een vergunning van de AFM en voorzien iedere klant van een persoonlijk advies op maat.

ACN: financial lease

ACN bood tot 1 april 2022 financial lease aan.

Defam: consumptief krediet

Verantwoord lenen doet u bij Defam. Voor Defam werken wij samen met assurantietussenpersonen, financiële adviseurs en kredietbemiddelaars: zij voorzien iedere particuliere klant van passend advies. Ook voor deze groep verzorgt Alfam de administratieve en financiële afhandeling van iedere lening.

GreenLoans: groene leningen

Lenen voor duurzame doelen: dát is GreenLoans. Via GreenLoans bieden wij leningen aan een groeiende groep huiseigenaren met een moderne, bewuste levenshouding. GreenLoans is een van de eerste Nederlandse merken die een maatschappelijk verantwoorde groene lening mogelijk maakt. En dat tegen een van de meest aantrekkelijke rentetarieven in de markt.

Credivance

Op 1 oktober 2017 hebben wij de krachten van Credivance en Defam gebundeld: hierdoor zijn processen vereenvoudigd en is er invulling gegeven aan (technische) ontwikkelingen in de markt. Defam is beschikbaar voor de hypotheekgerelateerde markt en kan de huizenmarkt, de automarkt en de oversluitmarkt bedienen.