Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Alfam creëert mogelijkheden.

Alfam creëert mogelijkheden.

Wij helpen onze klanten en partners om hun toekomst vorm te geven zoals zij dat willen. Dit doen we met betrouwbare leningen en kredietoplossingen zodat zij kunnen doorgroeien. 

Dankzij onze ervaring en expertise als Nederlandse kredietverstrekker weten we wat verantwoorde oplossingen zijn. We staan met beide benen op de grond en richten onze blik vooruit. Dat is niet alleen belangrijk voor de financiële gezondheid van onze klanten en partners, maar ook goed voor de wereld om ons heen. We kiezen onze partners zorgvuldig uit om samen nieuwe, toekomstbestendige oplossingen te creëren. 

Vanuit deze basis bieden we leningen en kredietoplossingen aan waarmee we de wensen en ambities van onze klanten en partners kunnen waarmaken. Want samen kunnen we meer.

Eén van Nederlands grootste kredietverstrekkers

Alfam Consumer Credit is een handelsnaam van Alfam Holding N.V. en is 100% dochter van ABN AMRO. Alfam Consumer Credit staat aan het hoofd van een groep waaronder verschillende kredietaanbieders vallen, zoals Defam B.V. en Alpha Credit Nederland B.V. (ACN). Zij bieden leningen aan van de merken Defam en GreenLoans. En tot 1 april 2022 ook financial lease producten via ACN.  Vanaf onze start in 1981 is de groep uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse spelers in de particuliere en de klein zakelijke kredietmarkt.

Financiële tussenpersonen

Elk merk werkt samen met zorgvuldig geselecteerde financiële tussenpersonen. Zij geven de klant een gedegen financieel advies. Wij zorgen voor verantwoorde leningen en een perfecte dienstverlening. Via deze samenwerking kunnen wij iedere klant optimaal van dienst zijn.

Creëert mogelijkheden

Wij onderscheiden ons in de markt door onze verantwoorde manier van werken. We voldoen aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteren strenge acceptatiecriteria om overkreditering te voorkomen. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en beschikken over vergunningen voor het verstrekken van financieel advies.

Gegevens KvK en toezichthouder

Alfam Consumer Credit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24001045 met de naam Alfam Holding N.V., vestigingsnummer 000019306962 Schoudermantel 2A, 3981 AH Bunnik. Alfam Consumer Credit staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (Postbus 11723, 1001 GS Amsterdam) en heeft een vergunning (nr. 12045128) om in consumptief krediet te mogen bemiddelen.

Wij werken aan een gezonde leenmarkt

Een gezonde leenmarkt is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom houden we ons aan de geldende nationale en Europese wet- en regelgeving. En zijn we gesprekspartner voor partijen als de AFM.