Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Specialist in verantwoord lenen

‘We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kredietverstrekkers van Nederland’

Eén van Nederlands grootste kredietverstrekkers

ALFAM Consumer Credit is een handelsnaam van ALFAM Holding N.V. en is 100% dochter van ABN AMRO. ALFAM Consumer Credit staat aan het hoofd van een groep waaronder verschillende kredietaanbieders vallen, zoals DEFAM B.V. en Alpha Credit Nederland B.V. (ACN). Zij bieden leningen aan van de merken DEFAM en GreenLoans. En tot 1 april 2022 ook financial lease producten via ACN.  Vanaf onze start in 1981 is de groep uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse spelers in de particuliere en de klein zakelijke kredietmarkt.

Financieel adviseurs

Elk merk werkt samen met zorgvuldig geselecteerde financieel adviseurs. Zij geven de klant een gedegen financieel advies. Wij zorgen voor verantwoorde leningen en een perfecte dienstverlening. Via deze samenwerking kunnen wij iedere klant optimaal van dienst zijn.

Specialist in verantwoord lenen

Wij onderscheiden ons in de markt door onze verantwoorde manier van werken. We voldoen aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteren strenge acceptatiecriteria om overkreditering te voorkomen. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en beschikken over vergunningen voor het verstrekken van financieel advies.

Gegevens KvK en toezichthouder

ALFAM Consumer Credit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24001045 met de naam ALFAM Holding N.V., vestigingsnummer 000019306962 Schoudermantel 2A, 3981 AH Bunnik. ALFAM Consumer Credit staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (Postbus 11723, 1001 GS Amsterdam) en heeft een vergunning (nr. 12045128) om in consumptief krediet te mogen bemiddelen.

Wij werken aan een gezonde leenmarkt

Een gezonde leenmarkt is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom houden we ons aan de geldende nationale en Europese wet- en regelgeving. En zijn we gesprekspartner voor partijen als de AFM.