Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Compensatie-
regeling

Alfam heeft klanten gecompenseerd. Lees hier alles over de compensatieregeling.

Compensatie variabele rente doorlopende kredieten afgerond

De compensatieregeling doorlopende kredieten met variabele rente is bijna afgerond. Klanten die in aanmerking komen voor compensatie hebben van ons een Persoonlijk Aanbod ontvangen of zijn inmiddels gecompenseerd. Heeft u nog vragen over de compensatieregeling? Lees er meer over op deze pagina.


Update mei 2024

De compensatieregeling zit in de laatste fase. U leest hieronder de laatste ontwikkelingen:

  • Alle klanten die in aanmerking komen, hebben inmiddels een Persoonlijk Aanbod gehad of zijn gecompenseerd.
  • Bent u klant, maar heeft u geen bericht gehad, terwijl u dit wel verwacht had? Neem dan contact met ons op via 088-2262606 (op werkdagen van 09.00-17.30 uur).
  • Bent u klant bij ons geweest en denkt u in aanmerking te komen voor compensatie? Neem dan contact met ons op via 088-2262606 (op werkdagen van 09.00-17.30 uur).

Veelgestelde vragen Persoonlijk Aanbod

Heeft u van ons een Persoonlijk Aanbod ontvangen? En heeft u een vraag over het accepteren of afwijzen van dit compensatieaanbod? Bekijk de video die bij uw situatie past.
  • Alle klanten die in aanmerking komen, hebben inmiddels een Persoonlijk Aanbod gehad of zijn gecompenseerd.
  • Bent u klant bij ons geweest en denkt u in aanmerking te komen voor compensatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Vragen en contact

Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 – 226 26 06 (op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur).